Apartmani i smještaj u Zadru i okolici

Apartmani i smještaj u Zadru i okolici

Smještaj u Zadru i okolici, apartmani, vile i kuće za odmor koje možete naći u našoj ponudi  za vaš godišnji odmor.  Provedite odmor u Hrvatskoj,  posjetite Zadar, Biograd na Moru, Vodice,  Vir, Privlaku, Nin ili neku drugu prilvačnu destinaciju na Jadranu. Turistički portal BookingZadar  omogućava rezervaciju smještaja direktno sa vlasnikom smještaja bez agencijske provizije  uz najnižu moguću cijenu.

 Zadar i okolici

Regija  Sjeverna Dalmacija proteže se na prostoru između otoka Paga i grada Primoštena na moru i planine Velebit na kopnu.  Sjeverna Dalmacija iznimno važan kako povijesni  tako i turistički kraj  Republike Hrvatske.  Protkana prirodnim ljepotama, povijesnim spomenicima i znamenitostima spada u jednu od najpoželjnijih  destinacija u Hrvatskoj.

Smještaj na Zadarskim  otoci

To je najrazvedeniji dio jadranske obala sa preko 500 otoka i otočića  i  pravi je  raj za nautičare sa mnoštvo marina , luka  i lučica. Najpoznatiji otoci   su : otok Pag,  otok Ugljan, Dugi otok,  otok Vir, otok Pašman , otok Molat, otok  Silba,  otok Iž. Smještaj na Zadarskim otocima možete pronaći  u brojnim privatnim apartmanima, sobama, pansionima i kućama. Provedite nezaboravni odmor  u miru i tišini,  kupajući se  na prirodnim šljunčanim i stjenovitim plažama Jadranskog mora.

Booking apartmani Zadar

U privatnom smještaju velika je ponuda :  apartmani, sobe, vila, kuće za odmor, pansioni. Najbrojnija je ponuda apartmana . Apartmani u Zadru nude se u centru na poluotoku koji su obično  luksuznije  opremljeni i imaju višu cjenu. Jeftiniji smještaj možete prnaći na periferiji Zadra ili u okolici Zadra. Booking apartmana u Zadru možete izvršti preko portala BookingZadar..

Turistički portal BookingZadar  omogućava rezervaciju smještaja direktno sa vlasnikom smještaja bez agencijske provizije  uz najnižu moguću cijenu. Ostvarite kontakt direktno sa vlasnikom smještaja koristeći e-mail obrazac ili putem telefona. Pronađite idealan smještaj i provedite Vaš nezaboravan odmor na Jadranu.  Dobro došli u

Nacionalni parkovi u Sjevernoj Dalmaciji

Unutar regije Sjeverne Dalmacije nalaze se čak tri nacionalna parka i dva parka prirode. Nacionalni park Kornati –  sa 89 otoka, otočića i hridi idealno mjesto za nautičare,  Nacinalni park Krka –  sa  svojih 7 slapova i najvećim slapom u Evropi,  Nacinalni park Paklenica  –  idelno mjesto za planinarenje i alpinizam smješten u srcu planine Velebit,  Park prirode Telašćica  nalazi se u neposrednoj blizini  Kornata  poznata po slanom jezeru  mir i stjenovitoj obali  i Park prirode Vransko Jezero  – najveće jezero u Hrvatskoj  poznato po ornitološkom rezervatu udaljenom svega 800 m od jadranskog mora.

SERVIS I PRODAJA RAČUNALA ZADAR – SICO D.O.O.

Sico d.o.o vrši uslugu održavanja i servisa računala u Zadru i okolici.

Prodaja servis i ugradnja – Video nazor Zadar


Leave a Reply